top of page

Om os

TEGNESTUEN - Et kort portræt

Niels Lützen Landskabsarkitekter ApS har eksisteret siden 1990 og har beliggende i København. Tegnestuen har mange års praktisk erfaring med rådgivning, skitsering og projektering af projekter, der spænder fra gårde og grønne områder til større beboelsesområder i byer samt forstæder og det åbne landskab.

Regnvandshåndtering indgår ofte i de forskellige projekter, og tegnestuen anses for at være en førende ekspert og pioner indenfor afledning af regnvand.

Tegnestuen lægger også vægt på projekter, der indeholder andre miljømæssige og bæredygtige aspekter, som bevarelse og udvikling af naturen i byen, og vedligeholdelse af økosystemer og biodiversitet. Projekterne omfatter ofte funktion og æstetik, og tegnestuen har en særlig evne til at omdanne komplekse områder til attraktive, nyttige og brugbare landskaber.

Når der er behov for at skabe større og mere omfattende projekter, samarbejder tegnestuen med større danske ingeniørvirksomheder, vidensinstitutioner, universiteter samt mindre virksomheder, herunder biologer og andre specialister.

Knowledge

Increased

life quality

Increased

health

Green growth

Environmental

benefits

Biodiversity

Gross domestic

product

Metoder for håndtering af regnvand

Regnvandshåndtering

bottom of page